Lokatie toevoegen


A B

Vele handen maken licht werk

Stilstand is achteruitgang
Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor gebouwen, huizen en terreinen. Zodra deze niet meer actief worden gebruikt, treedt verval in en ligt verpaupering op de loer. Van veel ‘stille leegstand’ of braakliggende terreinen is de oorzaak niet bekend. En ook de gewenste situatie blijft verborgen. Weet u niet hoe u het moet aanpakken, heeft u geen inzicht in de bestemmingsplannen of ziet u er geen gat in? Laat het ons weten!

Leegstaand vastgoed opnieuw benutten
Wij helpen u om (leegstaand) vastgoed opnieuw te benutten en betekenis te geven. Verschillende eigenaren gingen u voor en u kunt de volgende zijn. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden uit te werken en optimale invulling te geven aan uw locatie. Er is veel mogelijk met uw monument, boerderij, braakliggend terrein, kantoor, winkel of woning.

Maak uw woonwensen kenbaar
Heeft u zelf specifieke woonwensen? Laat hier uw gegevens achter. Wij gaan voor u aan de slag. U krijgt antwoord op uw vragen en wij ondersteunen u actief om nieuwe of vastgelopen projecten in gang te zetten.

Vervallen recreatie chalet. Tijd voor vernieuwing.

Ontdek uw potentieel

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt ook voor gebouwen, objecten of landgoederen. Zodra deze niet meer actief worden gebruikt, treedt verval … meer


Realiseer uw droom(huis)

Realiseer uw droom (huis)

Het bouwen van een eigen droomhuis hoeft helemaal geen onmogelijk opgave te zijn. meer


Binnenkort in de verkoop

Binnenkort in de verkoop!

Voorbereiding van twee nieuwe projecten is bijna afgerond. Op de Westeinde 10 en 19 in Leimuiden wordt en hard gewerkt … meer


Locatie toevoegen?

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld

Privacy en disclaimerOntwikkeld door Studio Raak